مدیرکل بنادر و دریانودری مازندران: عوامل تهدیدزا در بنادر شمال رصد می‌شود

مدیرکل بنادر و دریانودری مازندران: عوامل تهدیدزا در بنادر شمال رصد می‌شود

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان مازندران گفت: سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان دستگاه حاکمیتی در حوزه دریا و بندر در تلاش است تا انواع تهدیدات طبیعی در بنادر کشور را که مبادی ورودی و خروجی هستند رصد کند. کالا یا مسافر با کشورهای دیگر.

به گزارش سی نیوز به نقل از ایرنا، سعید کیاکجوری در مراسم افتتاحیه رزمایش ترکیبی پدافند غیرعامل در ساختمان اداری این اداره کل افزود: این رزمایش نقش موثری در زمینه آماده سازی، توانبخشی و ارتقای تاب آوری دارد. مهمترین نکته این است که با توجه به جلسه ای که در گذشته با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی در ارتباط با ناقلان عوامل بیماری زا و بیماری های عفونی داشتیم، این موارد در مورد احتمال انتقال این بیماری ها به سایرین مطرح شد. کشورها و حتی بنادر شمالی از طریق بنادر مبدا.

وی بیان کرد: این رزمایش با حضور و مشارکت سازمان پدافند غیر عامل کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان دامپزشکی، وزارت جهاد کشاورزی در بندر منطقه ویژه اقتصادی نوشهر برگزار شد. ، سازمان استاندارد و سایر نهادهای استانی و شهرستانی. قطعاً بستر برای آمادگی بیشتر نیروها در بعد پیشگیری، مقابله و مقابله با بحران های احتمالی فراهم خواهد شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان مازندران گفت: این رزمایش در واقع زمینه ساز ارتقای سطح آگاهی مدیران سازمان ها در سطح ملی، استانی و شهرستانی در زمینه انواع تهدیدات زیستی، ایجاد بین المللی است. هماهنگی سازمانی و نهادی با هدف مقابله با این تهدیدات و طراحی رزمایش سیستم فرماندهی. وقوع حادثه با حضور سایر سازمان ها و دستگاه های برون سازمانی یکی از مهم ترین اهدافی است که این رزمایش با رویکرد زیستی دنبال می کند.

بازنشر خبر: سی نیوز

منبع: https://www.isna.ir/news/185121075

لینک کوتاه: https://seanews.ir/47695