تاسیس بانک صنایع دریایی و دریانوردی، بستری برای توسعه صنایع دریایی

تاسیس بانک صنایع دریایی و دریانوردی، بستری برای توسعه صنایع دریایی

سردبیر روزنامه اختاز سرمد در گفتگو با سی نیوز گفت: دریا و کشتیرانی یکی از بخش هایی است که در دنیای امروز به شکل خاص خود قرار گرفته و در نتیجه سرمایه گذاران توجه ویژه ای به این بخش دارند. ; زیرا هر بخش از اقتصاد به تخصص لازم برای سرمایه گذاری نیاز دارد.

به گزارش سی نیوز، ایرج گلشنی با اشاره به اینکه در حوزه دریا و کشتیرانی سرمایه گذاری می کند، افزود: نکته دیگر برای سرمایه گذار، شناخت ابعاد این سرمایه گذاری و امنیت سرمایه است. لازمه این شناخت و امنیت، وجود بستر مشخص برای سرمایه گذاری است.

وی با تاکید بر اینکه این پایگاه برای صنایع دریایی و دریایی کشورمان وجود ندارد و نبود این پایگاه چند عارضه مهم دارد، عوامل زیر را برشمرد:

اول: سرمایه گذاران – به ویژه سرمایه های سرگردان – نقطه مشترک و مشخصی برای سرمایه گذاری نمی بینند و صنایع دریایی و کشتیرانی را برای سرمایه گذاری جدی نمی دانند.

دوم: عدم تمرکز قادر به جمع آوری وجوه کوچک و جمع آوری آنها نخواهد بود.

ثالثاً: بخش عمده سرمایه گذاری بر دوش دولت است و به دلیل ناتوانی دولت در تأمین تمام سرمایه های لازم، صنایع دریایی و دریایی وارد رکود و رکود می شوند.

چهارم: تمرکز دولت بر سرمایه گذاری انحصاری در بخش دریا و دریانوردی باعث شده است بخش خصوصی عقب نشینی کند و آنها را از سرمایه گذاری در این فرصت اقتصادی محروم کند.

گلشنی تصریح کرد: در مجموع وجود بستر اقتصادی معین برای بخشهای مختلف از جمله مسکن، کشاورزی، گردشگری و… ضروری است و با تخصص در سرمایه گذاری رابطه مستقیم دارد. صنایع دریایی و دریایی از این پایگاه محروم هستند و همین امر باعث کاهش جریان و سرعت سرمایه گذاری در این بخش شده است.

وی خاطرنشان کرد: وجود بانک صنعت، معدن و تجارت بخشی از این خلاء را پر کرده است. اما باید پذیرفت که این عناوین کلی نمی توانند اعتماد و انگیزه لازم را در سرمایه گذار ایجاد کنند; کما این است که از بسیاری از صنایع، جنگلی از صنایع ایجاد می کند که در آن صنایع دریایی و دریایی اغلب از بین می روند که البته از بین می روند.

گلشنی از جمله مزیت های بانک دریا و صنایع دریایی عنوان کرد: جلب توجه سرمایه گذاران به نقطه ای خاص به نام دریا، جمع آوری سرمایه های کوچک و سرگردان در یک مکان، معنا بخشیدن و رسمیت بخشیدن به برنامه ریزی و سیاست گذاری کلان مالی در حوزه دریا. . وی اعتماد سرمایه گذاران بزرگ برای مانورهای مالی بزرگ و ایجاد توجه و فرهنگ عمومی را برای توسعه اقتصاد دریامحور اساسی دانست.

وی همچنین افزود: در صورت ایجاد بانک صنایع دریایی و دریایی، اجرای طرح های تشویقی، مانورهای مالی و اوراق تسهیلات تسهیل می شود و جریان مالی حوزه دریایی و دریایی سرعت می گیرد و مبادلات به اوج می رسد. از طرفی کارکنان و فعالان حوزه دریا و دریانوردی هویت بهتری خواهند داشت و ساحل نشینان احساس بهتری خواهند داشت که در نتیجه به طور کلی رشد و توسعه صنایع دریایی و دریایی به طور تصاعدی افزایش می یابد. و این صنایع هویتی جدید، روشن و قوی خواهند داشت. دیگری پیدا خواهند کرد.

گلشنی توصیه کرد: قانونگذاران مجلس ایده ایجاد «بانک دریا و دریانوردی» را که کارشناسان این حوزه مطرح کرده‌اند بررسی و بررسی کنند و پاستوری‌ها نیز در این باره فکر کنند و در صورت امکان آزمایش کنند. ایده. اجرا کردن

این کارشناس دریانوردی و بندری در پایان افزود: صندوق اعتباری قبلی بی اثر بود که نشان می دهد اهالی دریا و دریانورد از سرمایه گذار و تولید کننده تا مصرف کننده نهایی به هویت مالی قوی تری مانند بانک رسمی نیاز دارند. نسبت به موضوع آن را جدی بگیرید و مشارکت مستقیم و قوی در آن داشته باشید.

خبر اختصاصی: سی نیوز

لینک کوتاه: https://seanews.ir/47144