به گزارش سی نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، معاون بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: با پیگیری های مستمر 85 درصد از کالاهای رها شده است. از انبارهای بندر بوشهر خارج شدند.
عبدالسعید عباسی در تشریح این خبر اظهار داشت: این کالاها شامل خودرو، ماشین آلات سنگین، کالاهای عمومی و کالاهای کانتینری است که خروج آنها از بندر باعث آزادسازی مناطق و انبارها شده و در نتیجه امکان ارائه خدمات بهتر و سریعتر به آنها فراهم می شود. مشتریان
وی بیان کرد: با بهبود شرایط بندر بوشهر، تلاش برای خروج کالاهای متروکه و قضایی از بنادر گناوه، کنگان و دیر نیز افزایش یافته و تمامی کالاهای متروکه از بنادر تحت مالکیت این اداره کل خارج می شود. بنادر و دریانوردی در دستور کار جدی این اداره کل قرار دارد.
معاون بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: در این راستا جلسات و بازدیدهای متعددی با حضور مراجع محترم قضایی استان و شهرستان ها، مسئولان گمرکات استان و سازمان جمع آوری انجام شده است. و فروش ملک
به گفته عباسی، حاصل تلاش های یاد شده تاکنون خروج 85 درصد کالاهای متروکه صنعتانی از بندر بوشهر و 50 درصد کالاها از بنادر گناوه، کنگان و دیر است.
وی بیان کرد: خالی شدن انبارها و محوطه های بندری از کالاهای متروکه همواره یکی از دغدغه های بنادر بوده است و پیش بینی می شود امسال این دغدغه به طور کامل برطرف شود و زیرساخت های بندری به جای اشغال شدن در خدمت توسعه تجارت دریایی باشد. کالاهای رها شده .
بازنشر مطالب: سی نیوز
منبع: news.mrud.ir/news/134523
لینک کوتاه: https://seanews.ir/47621